Актьорът Станислав Яневски, който изигра Виктор Крум в култовия Хари Потър,

...
Актьорът Станислав Яневски, който изигра Виктор Крум в култовия Хари Потър,
Коментари Харесай

Българският актьор, пробил в Холивуд, Станислав Яневски се похвали с бебе

 Актьорът Станислав Яневски, който изигра Виктор Крум в паметния " Хари Потър ", се похвали с бебе в профила си във Facebook.

" Роди ни се дребен Джентълмен! Да ни е жив и здрав и да радва всички, които го чакахме с такова неспокойствие! Добре пристигнал на този свят, момче! ", написа 34-годишният артист. 

Първите поздравления той получи от певицата Еми Стамболова, която е близка на фамилията му още преди той да се прочуе. " Честита наслада! Да ви е здрав, своеволен и доста обичан! Целувки на всички! ", написа тя под обявата. 

Малко по-късно Стан трябваше да посочи, че бебето не е негово, а на братовчед му, защото незабавно излязоха изявления, че самият той е станал татко. Със същият текст в профилите си се регистрираха майка му Росица и сестра му Дебора. Майката също посочи, че бебето е на нейния племенник.  " Наше юначе си е! ", написа Роси, написа " Телеграф ". 

Самият Стан от години пази ревностно персоналният си живот в загадка, откакто много време се шумтя за връзката му с родната Жива Барби Айджан Али.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР